foto

Anthony DeSando

  • nar. 4.12.1965 (54 let)
    Jersey City, New Jersey, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Mob Town
2016 Hra peněz
2015 Všechno, co mám
2014 Friends and Romans
2012 Nick the Doorman (TV film)
2009 Život je boj
2006 Pivní liga
Průvodce k rozpoznání tvých svatých
2002 Ciao America
Duševní slepota (TV film)
2001 A Day in Black and White
Blbec v Americe
Plán B
2000 Double Parked
1999 Cement
Cesta ke štěstí
1998 Frogs for Snakes
1997 Kiss Me, Guido
1995 Party Girl
Poslední čtvrťák
1994 Federal Hill
1993 Úctyhodná žena II (TV film)
1991 Nemilosrdná spravedlnost
The Return of Eliot Ness (TV film)
Velký ostrov
Úctyhodná žena (TV film)
Říše drog

TV seriály

2020 Spiknutí proti Americe (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
2019 Dobrý boj (TV seriál)
The One where Diane Joins the Resistance (S03E03)
2018 Dobrý boj (TV seriál)
Day 478 (S02E11)
Day 471 (S02E10)
2016 Jak prosté (TV seriál)
Unesená a odhozená (S05E03)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Přátelé v nouzi (S06E17)
2013 Město divů (TV seriál)
Nepřátele si drž u těla (S02E07)
Ve víru změn (S02E05)
Na rozcestí (S02E04)
další epizody (4)
2012 Lovci zločinců (TV seriál)
Firewall (S01E23)
2009 Nemocnice Mercy (TV seriál)
You Lost Me with the Cinderblock (E05)
Znuděný k smrti (TV seriál)
Případ krásné vyděračky (S01E06)
2007 Kriminálka Miami (TV seriál)
Smrt na lovu (S05E17)
2005 Vražedná čísla (TV seriál)
Lovci lidí (S01E13)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Drzá Jordan (TV seriál)
Miracles & Wonders (S01E13)
2001 Třetí hlídka (TV seriál)
Exposing Faith (S02E21)
2000 Welcome to New York (TV seriál)
1999 Rodina Sopránů (TV seriál)
Legenda o Tennessee Moltisantim (S01E08)
Lučiny (S01E04)
Odmítání, vztek, smíření (S01E03)
další epizody (4)
1998 Martial Law - Stav ohrožení (TV seriál)
Sex ve městě (TV seriál)
Období sucha (S01E11)
1995 Zprávy z New Yorku (TV seriál)
1994 Under Suspicion (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky