foto

Tim Treloar

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 100 Streets
2014 Zloba - Královna černé magie
2009 Framed (TV film)
2003 Wondrous Oblivion
2000 Bomber (TV film)

TV seriály

2020 The Tuckers (TV seriál)
2019 Zavolejte porodní sestřičky (TV seriál)
Epizoda 6 (S08E06)
2016 Dark Heart (TV seriál)
2015 Bez hranic (TV seriál)
Redux (S03E01)
Otec Brown (TV seriál)
Bratrstvo z Upcottu (S03E06)
2014 Mammon (TV seriál)
Soudný den (S01E06)
Vražda (S01E05)
2013 Mayday (TV seriál)
2009 Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Špatná perspektiva (S03E03)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Pomsta špionů (S12E03)
2006 Bombshell (TV seriál)
2004 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Duchové minulosti (S07E07)
Král rybář (S07E03)
2003 Foylova válka (TV seriál)
Padesát lodí (S02E01)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Draví ptáci (S06E05)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)
1992 Inspektor Frost (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Host

TV pořady

1971 Great Performances (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky