foto

Jillian Armenante

  • nar. 5.7.1968 (52 let)
    Paterson, New Jersey, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 After Ours
Fanboy
2018 Stuck
Vice
2017 Here Now
2016 Ave, Caesar!
2012 Temný rytíř povstal
2011 Zkažená úča
2009 Cvokař
2008 Vyprahlá prérie
2007 Síla srdce
Šedovlasý pán
2005 Její případ
2003 Frankie and Johnny Are Married
2002 Půlnoční míle
1999 Delivered
Narušení
1994 Dokonalé spiknutí (TV film)
1992 Adventures in Spying
1991 Souboj

TV seriály

2019 Huangovi v Americe (TV seriál)
Cupid's Crossbow (S05E14)
2017 The Mayor (TV seriál)
City Hall-oween (E04)
Pilot (E01)
Huangovi v Americe (TV seriál)
Time to Get Ill (S03E18)
The Best of Orlando (S03E10)
2016 Huangovi v Americe (TV seriál)
No Thanks-giving (S03E05)
Citizen Jessica (S03E04)
Tight Two (S02E16)
další epizody (5)
2015 Huangovi v Americe (TV seriál)
Good Morning Orlando (S02E06)
The Fall Ball (S02E04)
Very Superstitious (S01E11)
další epizody (10)
Volejte Saulovi (TV seriál)
Rico (S01E08)
The Fosters (TV seriál)
Daughters (S03E08)
2013 Nová holka (TV seriál)
Krabice (S03E05)
Arrested Development (TV seriál)
Off the Hook (S04E14)
2012 Skandál (TV seriál)
White Hats Off (S02E01)
2011 Shameless (TV seriál)
Aunt Ginger (S01E03)
Ochrana svědků (TV seriál)
A Womb with a View (S04E12)
Médium (TV seriál)
Labor Pains (S07E12)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Jak na věc (S08E05)
Škola ran osudu (S08E04)
2010 Memphis Beat (TV seriál)
Párty na klíč (TV seriál)
Not on Your Wife Opening Night (S02E06)
2009 Castle na zabití (TV seriál)
Duchové (S01E08)
Dům loutek (TV seriál)
Vyšší zájmy (S02E05)
Sestra Hawthornová (TV seriál)
The Sense of Belonging (S01E05)
Healing Time (S01E02)
Pilot (S01E01)
Private Practice (TV seriál)
Contamination (S02E11)
Vražedná čísla (TV seriál)
První zákon (S05E17)
2008 Terminátor: Příběh Sáry Connorové (TV seriál)
Bibličtí bratři (S02E07)
Allison z Palmdale (S02E04)
2007 The Guild (TV seriál)
2006 Smith (TV seriál)
Chirurgové (TV seriál)
Konec světa - 2 část (S02E17)
Konec světa – část 1 (S02E16)
2005 Closer (TV seriál)
Unscripted (TV seriál)
Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Drž mě za ruku (S05E03)
Pohotovost (TV seriál)
Vánoce (S12E10)
2003 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
Instinkty (S02E03)
Ty nejsi můj šéf (S02E02)
Nulová tolerance (S02E01)
další epizody (15)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
Kdo přijde na večeři? (S01E09)
Přepadení (S01E08)
Nestranná zaujatost (S01E07)
další epizody (5)
Západní křídlo (TV seriál)
Five Votes Down (S01E04)
1998 Me & George (TV seriál)
1995 Medicine Ball (TV seriál)
1993 Bedna (TV seriál)
1990 Zapadákov (TV seriál)

Dokumentární

2004 Happy Birthday Oscar Wilde (TV film)

Režijní filmografie

Filmy

2018 Stuck

Producentská filmografie

Filmy

2018 Stuck

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky