foto

Tanc Sade

  • nar. 1.7.1980 (40 let)
    Sydney, New South Wales, Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Hollows Grove
2012 Not That Funny
Unesená
2007 Po sexu
Sex 100+1
2002 Code 2

TV seriály

2018 Doktoři (TV seriál)
Právě včas (S02E04)
Mistr iluze (TV seriál)
Sacrifice 99 to Fool 1 (E07)
2016 Gilmorova děvčata: Rok v životě (TV seriál)
Fall (E04)
Summer (E03)
Roadies (TV seriál)
The Load Out (E10)
Carpet Season (E07)
Longest Days (E06)
další epizody (7)
Smrtonosná zbraň (TV seriál)
Nedotknutelní (S01E06)
2014 Matador (TV seriál)
Zákon gangu (TV seriál)
Toil and Till (S07E02)
2012 Tělo jako důkaz (TV seriál)
Rizika povolání (S02E15)
2008 90210: Nová generace (TV seriál)
Nejisté vztahy (S01E06)
2007 Kriminálka New York (TV seriál)
Hlubina (S04E02)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Záchranná pojistka (S05E23)
2005 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Nová a vylepšená Lorelai (S06E01)
Dům neznamená domov (S05E22)
Vítězové a poražení (S05E17)
další epizody (4)
2004 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Už zase další výročí (S05E10)
A je po večírku (S05E08)
Skok do neznáma (S05E07)
další epizody (4)
2002 Don't Blame the Koalas (TV seriál)
Mladí lvi (TV seriál)
White Collar Blue (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky