foto

John Enos III

  • nar. 12.6.1962 (58 let)
    Boston, Massachusetts, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 The Warrant
2018 The Big Take
2015 Ashby
Joy
2014 Zarra's Law
2010 Toxic
2008 Invaze žraloků (TV film)
San Saba
V cíli čeká smrt (TV film)
2007 Každý chce být Ital
Krvavá pomsta
Made in Brooklyn
Mlátička
2006 Special Unit (TV film)
2005 Miluj souseda svého
2004 The Kings of Brooklyn
2003 Hot Parts
2002 Telefonní budka
Vykoupení ducha
2001 Point Doom
Smrtelně sexy
2000 Murder in the Mirror (TV film)
1999 Bezva polda
Me and Will
Neviditelná smrt
1998 Blade
Place Called Truth, A
1997 Zkurvená nuda
1996 Dead of Night
Labyrint (TV film)
Ravenhawk (TV film)
Skála
Střela
1995 Ripple
1994 Dokud nás smrt nerozdělí
Odhalení
Trestanec F.T.W.
1993 Demolition Man
1992 Hranice vášně
Smrt jí sluší

TV seriály

2015 Gotham (TV seriál)
Galerie zločinců (S01E11)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Riziko povolání (S05E17)
2014 Gotham (TV seriál)
Dílo lásky (S01E10)
2011 Femme Fatales (TV seriál)
2007 In Case of Emergency (TV seriál)
2006 Kriminálka New York (TV seriál)
Risk (S02E13)
1999 Sex ve městě (TV seriál)
Bývalý milenec ve městě (S02E18)
1998 Příšerná kocovina (TV seriál)
1996 Melrose Place (TV seriál)
Melrose Unglued (S04E29)
True Fibs (S04E28)
What Comes Up, Must Come Down (S04E27)
další epizody (14)
1995 Melrose Place (TV seriál)
Oy! to the World (S04E15)
Two Flew Over the Cuckoo's Nest (S04E14)
Hook, Line and Hayley (S04E13)
další epizody (5)
1993 Policie New York (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Vražda se slevou (S10E09)
1992 Deníky červených střevíčků (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Video kompilace

2000 Red Shoe Diaries 14: Luscious Lola (video kompilace)
1996 Red Shoe Diaries 6: How I Met My Husband (video kompilace)

Host

TV pořady

2008 The Smoking Gun Presents: World's Dumbest (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky