foto

Nora Kuželová

  • nar. 5.7.1944 (75 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Zlatý hlas (TV film)
1992 Kaviareň Lýra (TV film)
1991 Sir Christopher (TV film)
1990 Faidra (TV film)
Čierny princ (TV film)
1989 Sedím na konári a je mi dobre
Turandot (TV film)
1988 Umývanie hláv (TV film)
1986 Modrá zelená zóna (TV film)
Polepetko (TV film)
Rozlúčka s Máriou (TV film)
Šťastie na dobierku (TV film)
1985 Darček pod jedličku (TV film)
Rozprávanie kvetu kamélie (TV film)
Vydatá slečna Rosita (TV film)
1984 Bé rímska trojka lomeno šesť (TV film)
O mužoch, ženách a deťoch (TV film)
Stretnutie pod starou píniou (TV film)
Vzbúrené mesto (TV film)
Zločin Arthura Savilla (TV film)
1983 Farebný bazár (TV film)
Tam je hviezda Sírius (TV film)
Transplantácia slepého čreva (TV film)
1982 Dievčatko z predmestia (TV film)
Dve duše (TV film)
Hra na kocúra (TV film)
Krásna múdrosť (TV film)
Veľké šťastie (TV film)
1981 Manduľa (TV film)
Nebojsa (TV film)
Ťažká profesia (TV film)
1980 Citová výchova jednej Dáše
Najatý klaun (TV film)
1979 Bitka o Van Gogha (TV film)
Byt (TV film)
Hra na telo
Prerušená hra
1976 Červené víno (TV film)
1973 Kamaráti (TV film)
1972 Červené víno (TV film)
1968 Niet inej cesty

TV seriály

2000 Ako divé husi (TV seriál)
1985 Materské znamienko (TV seriál)
Psia pestúnka (E01)
1978 Výmysly uja elektróna (TV seriál)
1975 Vivat Beňovský (TV seriál)
A királyok királya (E13)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace