foto

Sharon Angela

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Cabaret Maxime
2014 The M Word
2013 Empire State
Nahoře-dole (TV film)
2009 City Island
Hringfarar (TV film)
Snímek minulosti
The Hungry Ghosts
2005 Collection, The
2000 Dům s tichým barem
1999 Ghost Dog - Cesta samuraje
Na útěku...
1996 Breathing Room
Tales of Erotica
1994 Dutch Master, The
1992 Fly by Night
Nowhereville

TV seriály

2014 Californication (TV seriál)
Milost (S07E12)
2007 Rodina Sopránů (TV seriál)
Made in Amerika (S06E21)
Modrá kometa (S06E20)
Kennedy a Heidi (S06E18)
další epizody (4)
2006 Rodina Sopránů (TV seriál)
Studené kameny (S06E11)
Moe a Joe (S06E10)
Žij svobodně nebo zemři (S06E06)
další epizody (7)
2004 Rodina Sopránů (TV seriál)
Chladnokrevná msta (S05E10)
Marco Polo (S05E08)
Citová osvěta (S05E06)
další epizody (4)
Právo a pořádek (TV seriál)
City Hall (S14E14)
2002 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Poloprofesionál (S01E15)
Rodina Sopránů (TV seriál)
Elois (S04E12)
Silný, mlčenlivý typ (S04E10)
Někdo to musel udělat (S04E09)
další epizody (8)
2001 Rodina Sopránů (TV seriál)
Jednočlenná armáda (S03E13)
Šílená láska (S03E12)
Podraz (S03E09)
další epizody (8)
2000 Rodina Sopránů (TV seriál)
Rytíř v bílém brnění (S02E12)
Domácí vězení (S02E11)
Commendatori (S02E04)
1999 Rodina Sopránů (TV seriál)
Sen o Jeannie Cusamanové (S01E13)
Lučiny (S01E04)
Odmítání, vztek, smíření (S01E03)
1996 Právo a pořádek (TV seriál)
Deadbeat (S07E07)
Aftershock (S06E23)
1995 Právo a pořádek (TV seriál)
Humiliation (S06E07)
1993 Právo a pořádek (TV seriál)
Profile (S04E04)

Režijní filmografie

Filmy

2007 Made in Brooklyn

Host

TV pořady

2008 Strašidelné příběhy celebrit (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky