foto

Sharon Angela

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 The M Word
2013 Empire State
Nahoře-dole (TV film)
2009 City Island
Frame of Mind
Hringfarar (TV film)
The Hungry Ghosts
2005 Collection, The
2000 Dům s tichým barem
1999 Ghost Dog - Cesta samuraje
Na útěku...
1996 Breathing Room
Tales of Erotica
1994 Dutch Master, The
1992 Fly by Night

TV seriály

2014 Californication (TV seriál)
Milost (S07E12)
2007 Rodina Sopránů (TV seriál)
Made in Amerika (S06E21)
Modrá kometa (S06E20)
Kennedy a Heidi (S06E18)
další epizody (4)
2006 Rodina Sopránů (TV seriál)
Studené kameny (S06E11)
Moe a Joe (S06E10)
Žij svobodně nebo zemři (S06E06)
další epizody (7)
2004 Rodina Sopránů (TV seriál)
Chladnokrevná msta (S05E10)
Marco Polo (S05E08)
Citová osvěta (S05E06)
další epizody (4)
2002 Rodina Sopránů (TV seriál)
Elois (S04E12)
Silný, mlčenlivý typ (S04E10)
Někdo to musel udělat (S04E09)
další epizody (8)
2001 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Rodina Sopránů (TV seriál)
Jednočlenná armáda (S03E13)
Šílená láska (S03E12)
Podraz (S03E09)
další epizody (8)
2000 Rodina Sopránů (TV seriál)
Rytíř v bílém brnění (S02E12)
Domácí vězení (S02E11)
Commendatori (S02E04)
1999 Rodina Sopránů (TV seriál)
Sen o Jeannie Cusamanové (S01E13)
Lučiny (S01E04)
Odmítání, vztek, smíření (S01E03)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)

TV pořady

2008 Strašidelné příběhy celebrit (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

2007 Made in Brooklyn

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace