foto

Tomáš Holeček

  • nar. 12.4.1979 (41 let)
    Rakovník, Československo

Biografie

Narodil se v Rakovníku, za vzděláním přišel do Prahy, kde studoval FFUK katedru filmových studii, ze které následně přešel na FAMU, obor scenáristika a dramaturgie. Zde spolupracoval na několika projektech a natočil dva filmy – „Klidná rána" a „Lovu zdar". Získal cenu Maxim za nejlepší celovečerní scénář FAMUFESTU 2004 se svou adaptací knihy „Velký sešit". Jako spolu scenárista se podílel na filmu „Rafťáci", na seriálu „Ulice" a „Vinaři". Napsal pokračování úspěšného filmu „Bobule".

Ideafilm.cz

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Zubatá nekouše!
2016 V jiném stavu
2009 2Bobule
2008 Usnula jsem (studentský film)
2006 Lovu zdar! (studentský film)
Rafťáci
2005 Klidná rána (studentský film)
2003 Zastávka (studentský film)

TV seriály

2020 Život je hra (TV seriál)
Dostat Evu na koncert (S02E10)
Zjistit pravdu (S02E06)
Zbavit se přísavky (S02E01)
2019 Jak si nepodělat život (TV seriál)
Beze stopy (E04)
2018 Život je hra (TV seriál)
Utopit bobek (S01E09)
Neukázat pindíka (S01E08)
Skórovat před pohřbem (S01E06)
další epizody (4)
Polda (TV seriál)
Jed v srdci (S03E06)
Čeština pro začátečníky (S03E04)
Manželský trojúhelník (S03E01)
2017 Polda (TV seriál)
Školka života (S02E06)
Čarodějky (S02E04)
Půlnoční striptýz (S02E02)
2016 Na vodě (TV seriál)
Zázrak svatého Mikuláše (E11)
O hřbitovech (E10)
Polda (TV seriál)
Alibi na míru (S01E07)
Ztracený syn (S01E05)
Noční služba (S01E03)
další epizody (4)
2015 Rudyho má každý rád (TV seriál)
Proč jsme tady (E12)
Pes (E10)
Hra na pravdu (E09)
další epizody (7)
Vinaři (TV seriál)
Dožínky (S02E13)
Mnich (S02E12)
Policejní dorost (S02E11)
další epizody (6)
2014 Marta a Věra (TV seriál)
Odhalení (S01E05)
Testování (S01E02)
Vinaři (TV seriál)
Tour de Burčák (S01E13)
Špačci (S01E11)
Kladeňáci (S01E02)
2012 Helena (TV seriál)
Strašný a kyselý (S02E06)
Otcové a dcery (S02E03)
Zrádné větry (S01E14)
další epizody (9)
2011 Aféry (TV seriál)
Nadměrný apetit (E08)
Comeback (TV seriál)
Slepák (S02E21)
Havárie (S02E18)
Holter (S02E16)
další epizody (7)
2010 Comeback (TV seriál)
Bejk (S02E08)
Zlatá ledvina (S02E04)
Děvečka z Lidečka (S02E02)
2009 Comeback (TV seriál)
Krev, pop a slzy (S01E29)
Absťák (S01E28)
Pan Prase odchází (S01E27)
další epizody (9)
2008 Comeback (TV seriál)
Heavy Christmas (S01E16)
Simonina volba (S01E14)
Sliby chyby (S01E13)
další epizody (10)
2007 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
Noční tramvaj (S04E02)
2006 Letiště (TV seriál)
2005 Ulice (TV seriál)

Dokumentární

2012 Národní klenoty (TV seriál)
Litomyšl - krvavý román (S01E09)
2011 Rybí legendy Jakuba Vágnera (TV seriál)
Kongo II. (S01E04)
Kongo I. (S01E03)

TV pořady

2010 Mazec (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

2006 Lovu zdar! (studentský film)
2005 Klidná rána (studentský film)

Herecká filmografie

TV seriály

2017 Trpaslík (TV seriál)
Sobota (E06)
Pátek (E05)
Středa (E03)
další epizody (4)
2015 Autobazar Monte Karlo (TV seriál)
Komisní prodej (S01E08)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky