foto

Tug Coker

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 The Wretched
2014 Amazing Spider-Man 2
2013 Mr. Sophistication
2011 Tajemná dívka (TV film)
2005 N.Y.-70 (TV film)

TV seriály

2015 Hráči (TV seriál)
Doktorka z Dixie (TV seriál)
Kulma na vlasy (S04E02)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Poslední případ (S10E22)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Den u soudu (S13E09)
2014 Dobrá manželka (TV seriál)
Message Discipline (S06E07)
2012 Made in Jersey (TV seriál)
Vychovávat Hope (TV seriál)
Tři přání (S02E16)
2011 Friends with Benefits (TV seriál)
Retired at 35 (TV seriál)
Nouzové přistání (TV seriál)
Sisterhood of the Travelling SPANX (S02E04)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Obludárium (S12E06)
2010 Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Zpátky do školy (TV seriál)
Zúčtování s právníky (S02E02)
2009 Vicariously (TV seriál)
Chuck (TV seriál)
Chuck a Kruh (S02E22)
Kancl (TV seriál)
Niagara: Part 1 (S06E04)
Vražedná čísla (TV seriál)
Vinný nevinný (S05E15)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Kde je můj ženich? (S08E06)
2008 Gemini Division (TV seriál)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Malá Minnesota (S04E11)
Kancl (TV seriál)
Employee Transfer (S05E05)
2006 Hannah Montana (TV seriál)
The Game (TV seriál)
Torchwood (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Confrontation (S08E05)

Host

TV pořady

2012 Teens Wanna Know (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky