foto

Henric Andersson

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2019 Britt-Marie var här
Jag kommer hem igen till jul
2018 Halvdan Viking
Zahradní ulice
Zrodila se Astrid
2016 Drakhjärta
Komuna
2015 Cirkus Imago - en chans på miljonen
Deportace
Muž jménem Ove
2013 En gång om året
Hotel
2012 Fjällbackamorden: I betraktarens öga (TV film)
Hon
Lycka till och ta hand om varandra
2011 Happy End
Svensson Svensson ...i nöd & lust
Åsa-Nisse - wälkom to Knohult
2010 Farsan
Ztracený v Africe
2009 Mamut
2008 Himlens hjärta
2005 Buss till Italien
Láska on-line
Percy, Buffalo Bill a já
2004 Lidé z Dalecarlie
2003 Min skäggiga mamma

TV seriály

2019 Gösta (TV seriál)
Alla andra hundar kan dra åt helvete (E08)
Ett ansikte som ruttnat (E07)
Surprise (E06)
další epizody (8)
Restaurant (TV seriál)
Framtiden (S03E08)
Nedräkningen (S03E07)
Almarna (S03E06)
další epizody (8)
2018 Restaurant (TV seriál)
Pohřeb (S02E10)
Vaše vlastní většina (S02E09)
Kázání (S02E08)
další epizody (7)
2017 Restaurant (TV seriál)
Žena v domácnosti (S01E09)
Dohoda (S01E08)
Večírek s raky (S01E07)
další epizody (8)
2016 Hashtag (TV seriál)
2009 Wallander (TV seriál)
Skytten (S02E08)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky