foto

Nadine Velazquez

  • nar. 20.11.1978 (40 let)
    Chicago, Illinois, USA

Zajímavosti o tvůrci (1)

Herecká filmografie

Filmy

2018 Discarnate
Sharon 1, 2, 3
2016 Aztec Warrior
The Bounce Back
The Charnel House
V domě
2015 Clarity
Win, Lose or Love (TV film)
2014 Sister
2013 Práskač
2012 Let
2010 PSA: An Important Message from Women EVERYWHERE
2009 A Day in the Life
All's Faire in Love
2008 Manžel na objednávku (TV film)
2007 Boj
Gangsteři z Miami (TV film)
2005 Americký sen
Hollywood Vice (TV film)
House of the Dead 2 (TV film)
2004 Boj o plošinu
Poslední jízda (TV film)
2003 Motorkáři
Všechny chtějí Papiho

TV seriály

2018 Seal Team 6 (TV seriál)
The Reckoning (S02E09)
Scorpions in a Bottle (S02E08)
FUBAR (S02E07)
další epizody (9)
2017 Seal Team 6 (TV seriál)
Koncovka (S01E08)
Pokrevní bratři (S01E07)
Doznání (S01E06)
další epizody (8)
Closer: Nové případy (TV seriál)
Za každou cenu 1/4 (S06E10)
2016 Z Nation (TV seriál)
Doc's Angels (S03E11)
2015 Closer: Nové případy (TV seriál)
Zmocněnec 2/2 (S03E19)
Zmocněnec 1/2 (S03E18)
Liga snů (TV seriál)
Adios y Bienvenidos (S07E11)
The Block (S07E10)
The Blind Spot (S07E03)
další epizody (4)
2014 Killer Women (TV seriál)
Closer: Nové případy (TV seriál)
Hra s ohněm 2/2 (S02E19)
Hra s ohněm 1/2 (S02E18)
Liga snů (TV seriál)
EBDBBnB (S06E11)
The Hot Tub (S06E05)
2013 Closer: Nové případy (TV seriál)
Konec roku (S02E17)
Vyhodnocení rizik (S02E16)
Se vším všudy (S02E14)
další epizody (13)
Vychovávat Hope (TV seriál)
Kapela pro děti (S03E19)
Liga snů (TV seriál)
The 8 Defensive Points of Hanukkah (S05E13)
Baby Geoffrey Jesus (S05E12)
The Near Death Flex-perience (S05E10)
další epizody (4)
Arrested Development (TV seriál)
It Gets Better (S04E13)
2012 Doktorka z Dixie (TV seriál)
Smolný den (S01E15)
Komu ublíží pravda (S01E14)
Koláčový ples (S01E13)
další epizody (4)
Liga snů (TV seriál)
The Curse of Shiva (S04E13)
A Krampus Carol (S04E12)
The Anchor Baby (S04E08)
další epizody (5)
2011 Doktorka z Dixie (TV seriál)
Horká vlna (S01E04)
Gumbo a sláva (S01E03)
Liga snů (TV seriál)
The Funeral (S03E13)
St. Pete (S03E12)
Ol' Smoke Crotch (S03E04)
další epizody (4)
2010 Havaj 5-0 (TV seriál)
Vražda ve vlnách (S01E06)
Liga snů (TV seriál)
Ramona Neopolitano (S02E11)
High School Reunion (S02E10)
The Anniversary Party (S02E06)
další epizody (4)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Náhlá smrt (S09E02)
Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Naše pravdivé lži (S09E10)
2009 Liga snů (TV seriál)
The Usual Bet (S01E05)
Sunday at Ruxin's (S01E03)
The Bounce Test (S01E02)
Gary Unmarried (TV seriál)
Gary and Allison's Friend (S02E07)
Jmenuju se Earl (TV seriál)
Hledá se táta (S04E27)
Případ záhadného zmizení ve městě Camden, část druhá (S04E26)
Případ záhadného zmizení ve městě Camden, část první (S04E25)
další epizody (12)
Kriminálka New York (TV seriál)
Smrtelná odplata (S06E04)
2008 Jmenuju se Earl (TV seriál)
Sirotek Earl (S04E13)
Zásadní význam četby (S04E12)
Tornádo (S04E11)
další epizody (23)
2007 Jmenuju se Earl (TV seriál)
Na svobodu cesta dlouhá (S03E12)
Hoř, ohníčku, hoř (S03E11)
Buchta v troubě (S03E10)
další epizody (21)
2006 Jmenuju se Earl (TV seriál)
Výprava do Mexika, část druhá (S02E11)
Výprava do Mexika, část první (S02E10)
Dal jsem se na hazard (S02E09)
další epizody (22)
2005 Jmenuju se Earl (TV seriál)
Vánoce, lži a tajemství (S01E10)
Earlův otec kandiduje na starostu (S01E09)
Joy se vdává (S01E08)
další epizody (10)
2004 Vincentův svět (TV seriál)
New York (S01E08)
2003 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)

Host

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(37)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace