foto

David Rogers

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2019 Late Night

TV seriály

2014 The Mindy Project (TV seriál)
How to Lose a Mom in Ten Days (S03E09)
We Need to Talk About Annette (S03E07)
I Slipped (S03E04)
další epizody (8)
2013 The Mindy Project (TV seriál)
Sk8er Man (S02E07)
Bro Club for Dudes (S02E06)
All My Problems Solved Forever (S02E01)
Kancl (TV seriál)
Finale (S09E23)
Paper Airplane (S09E20)
The Farm (S09E17)
2012 Kancl (TV seriál)
Turf War (S08E23)
Trivia (S08E11)
2011 Kancl (TV seriál)
Garden Party (S08E04)
The List (S08E01)
Search Committee (S07E24)
další epizody (10)
2010 Kancl (TV seriál)
The Sting (S07E05)
Sex Ed (S07E04)
Andy's Play (S07E03)
2009 Kancl (TV seriál)
Murder (S06E10)
Gossip (S06E01)
2008 Kancl (TV seriál)
Business Trip (S05E07)
Employee Transfer (S05E05)
Business Ethics (S05E02)
další epizody (4)
2007 Kancl (TV seriál)
Trosečník (S04E07)
Michaelova reklama (S04E05)
Oslava nového začátku (S04E03)
další epizody (11)
Vincentův svět (TV seriál)
Mladí a sjetí (S04E09)
Ano nebo ne? (S04E06)
Hříšné Malibu (S04E03)
2006 Kancl (TV seriál)
Vězeň (S03E09)
Integrační obřad (S03E08)
Zasvěcení (S03E05)
další epizody (12)
2005 Kancl (TV seriál)
Veselé Vánoce (S02E10)
Nezvaný host (S02E09)
Zakázka (S02E07)
další epizody (13)
Návrat na výsluní (TV seriál)
Valerie Does Another Classic Leno (S01E13)
Valerie Stands Out on the Red Carpet (S01E11)
Valerie Gets a Magazine Cover (S01E10)
další epizody (8)
2003 The Mullets (TV seriál)
The O'Keefes (TV seriál)
2002 Andy Richter Controls the Universe (TV seriál)
2001 Go Fish (TV seriál)
2000 Manhattan, AZ (TV seriál)
1999 Oh, Grow Up (TV seriál)
1998 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Chronicle (S09E21)
1995 NewsRadio (TV seriál)

Dokumentární

2004 Seinfeld Story, The (TV film)

Režijní filmografie

TV seriály

2017 The Mindy Project (TV seriál)
Girl Gone Wild (S06E07)
Hot Mess Time Machine (S05E08)
2016 The Mindy Project (TV seriál)
Nurses' Strike (S05E02)
Princeton Charming (S04E22)
Bernardo & Anita (S04E18)
2015 The Mindy Project (TV seriál)
The Parent Trap (S04E12)
Dinner at the Castellanos (S03E15)
2014 The Mindy Project (TV seriál)
How to Lose a Mom in Ten Days (S03E09)
An Officer and a Gynecologist (S02E20)
Girl Crush (S02E18)
2013 The Mindy Project (TV seriál)
Bro Club for Dudes (S02E06)
Kancl (TV seriál)
A.A.R.M. (S09E22)
Junior Salesman (S09E13)
2012 Kancl (TV seriál)
Andy's Ancestry (S09E03)
Fundraiser (S08E22)
Special Project (S08E14)
2011 Friends with Benefits (TV seriál)
Parks and Recreation (TV seriál)
Media Blitz (S03E05)
Kancl (TV seriál)
Garden Party (S08E04)
Ultimatum (S07E12)
2010 Těžký časy RJ Bergera (TV seriál)
2009 Kancl (TV seriál)
Mafia (S06E06)
2008 Kancl (TV seriál)
Employee Transfer (S05E05)

Herecká filmografie

TV seriály

2009 Kancl (TV seriál)
Company Picnic (S05E26)
2003 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Seznam pro a proti (S03E17)
1997 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Yada Yada (S08E19)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace