foto

Rae Baker

  • nar. 1974
    Southampton, Hampshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 London Road
2001 Ice Planet
1998 Stínohra v F moll

TV seriály

2015 Otec Brown (TV seriál)
Doupě zhýralců (S03E08)
2007 M.I.High (TV seriál)
2003 The Afternoon Play (TV seriál)
2002 Ed Stone Is Dead (TV seriál)
2001 Night & Day (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Down to Earth (TV seriál)
One Foot in the Grave (TV seriál)
The Executioner's Song (S06E01)
1998 Správný ženský (TV seriál)
1997 Jonathan Creek (TV seriál)
The Wrestler's Tomb (S01E01)
1993 Goodnight Sweetheart (TV seriál)
1989 Birds of a Feather (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace