foto

Juan Carlos Muñoz

  • nar. 17.10.1958 (61 let)
    Mexico City, Mexiko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1992 Inventando un crimen

TV seriály

2016 Despertar contigo (TV seriál)
2014 La Malquerida (TV seriál)
Muchacha italiana viene a casarse (TV seriál)
2009 Verano de amor (TV seriál)
2007 RBD: La familia (TV seriál)
2004 Rebelde (TV seriál)
2002 Clase 406 (TV seriál)
2001 Sin pecado concebido (TV seriál)
2000 Carita de ángel (TV seriál)
1999 Besos prohibidos (TV seriál)
1998 Tři životy Sofie (TV seriál)
1996 Para toda la vida (TV seriál)
1995 Acapulco, cuerpo y alma (TV seriál)
1992 Abuelo y yo, El (TV seriál)
Ángeles sin paraíso (TV seriál)
1989 Destino (TV seriál)
Ángeles blancos (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1988 Deadly Addiction

TV seriály

2009 Verano de amor (TV seriál)
1994 Prisionera de amor (TV seriál)
Vuelo del águila, El (TV seriál)
1991 Valeria y Maximiliano (TV seriál)
1988 Pasión y poder (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

1999 Besos prohibidos (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky