foto

Wayne Dalglish

  • nar. 12.9.1990 (29 let)
    Minnesota, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 300: Vzestup říše
2011 Moon (TV film)
2004 Motocross Kids
2003 Beethoven 5

TV seriály

2013 Revoluce (TV seriál)
Píseň zůstává stejná (S01E13)
2011 Nakopni to (TV seriál)
Smallville (TV seriál) - a.z.
Závěr (S10E21) - a.z.
2009 Anatomie lži (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2007 O.C. (TV seriál)
The Case of the Franks (S04E13)
The Groundhog Day (S04E12)
The French Connection (S04E10)
další epizody (4)
2006 O.C. (TV seriál)
The Chrismukk-huh? (S04E07)
The Summer Bummer (S04E06)
The Sleeping Beauty (S04E05)
další epizody (6)
2005 Zločiny ze sousedství (TV seriál)
2004 Smallville (TV seriál)
Ztracená paměť (S03E19)
2003 Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
Understand Your Man (S02E14)
2002 Everwood (TV seriál)
Policejní odznak (TV seriál)
2001 The Bernie Mac Show (TV seriál)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky