foto

Dewey Martin

  • nar. 8.12.1923 (94 let)
    Katemcy, Texas, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1974 Sedm opuštěných
1973 Wheeler and Murdoch (TV film)
1971 Assault on the Wayne (TV film)
1964 Flight to Fury
1963 Savage Sam
1962 Nejdelší den
1957 Ten Thousand Bedrooms
1956 Cavalry Patrol (TV film)
Meet Me in Las Vegas
The Proud and Profane
1955 Hodiny zoufalství
Země faraonů
1954 Men of the Fighting Lady
Prisoner of War
Tennessee Champ
1952 Vysoké nebe
1951 Flame of Araby
Věc
1950 Kansas Raiders
The Golden Gloves Story
1949 Bojiště
Knock on Any Door

TV seriály

1975 Joe Forrester (TV seriál)
1974 Petrocelli (TV seriál)
1973 Kriminální oddělení (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
1967 Mannix (TV seriál)
1966 Mission: Impossible (TV seriál)
1965 I Spy (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1963 Arrest and Trial (TV seriál)
Burke's Law (TV seriál)
The Outer Limits (TV seriál)
1961 The Dick Powell Show (TV seriál)
1960 Daniel Boone (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
I Shot an Arrow into the Air (S01E15)
1959 Laramie (TV seriál)
The DuPont Show with June Allyson (TV seriál)
1956 Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Front Row Center (TV seriál)
Playwrights '56 (TV seriál)
1954 Climax! (TV seriál)
Disneyland (TV seriál)
Lassie (TV seriál)
Studio 57 (TV seriál)
1953 Letter to Loretta (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)
1950 Lux Video Theatre (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace