foto

Cati Solivellas

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Divoši
2001 Anita neztrácí čas
Odpoledne s Gaudím
2000 Fuego

TV seriály

2010 La Riera (TV seriál)
Sagrada família, La (TV seriál)
2007 La que se avecina (TV seriál)
2004 De moda (TV seriál)
2001 Cuéntame (TV seriál)
Jet Lag (TV seriál)
2000 El cor de la ciutat (TV seriál)
Hospital Central (TV seriál)
1999 La memòria dels Cargols (TV seriál)

TV pořady

2007 Memòries de la tele (TV pořad) - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky