foto

Manel Sans

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Monk
2010 Blog
2008 Corredores
2007 Atlas člověčenství
2006 De las relaciones (studentský film)
2003 Lo mejor que le puede pasar a un cruasán
1996 El dominio de los sentidos
Escenas de una orgia en Formentera

TV seriály

2021 Los herederos de la tierra (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
2020 Scéna 0 (TV seriál)
Mammón (E06)
2019 Háčko (TV seriál)
Zápas (S01E03)
2016 Nit i dia (TV seriál)
2014 B&b, de boca en boca (TV seriál)
2012 Isabel (TV seriál)
2011 Kubala, Moreno i Manchón (TV seriál)
2010 Tierra de lobos (TV seriál)
2009 Águila roja (TV seriál)
2005 Ventdelplà (TV seriál)
2001 Jet Lag (TV seriál)
Temps de silenci (TV seriál)
2000 El cor de la ciutat (TV seriál)
1999 Plats bruts (TV seriál)
1998 Laberint d'ombres (TV seriál)
1994 Estació d'enllaç (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky