foto

Jordi Puig

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2003 Cala reial (TV film)
1999 Pirata (TV film)
1996 Escenas de una orgia en Formentera
1993 Monturiol, el senyor del mar
Rosita, please!
1990 Rateta, rateta
1988 Cumpleaños feliz
Potser no sigui massa tard

TV seriály

2011 Kubala, Moreno i Manchón (TV seriál)
2009 Infidels (TV seriál)
2006 Mar de fons (TV seriál)
2005 Ventdelplà (TV seriál)
2004 De moda (TV seriál)
2001 Temps de silenci (TV seriál)
2000 Andorra. Entre el torb i la Gestapo (TV seriál)
1996 Cròniques de la veritat oculta (TV seriál)

Dokumentární

2013 Els records glaçats

Herecká filmografie

TV seriály

1994 Estació d'enllaç (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky