foto

Walter Berry

  • nar. 8.4.1929
    Vídeň, Rakousko
  • zem. 27.10.2000 (71 let)
    Vídeň, Rakousko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1980 La femme sans ombre (TV film)
1978 Ariadne auf Naxos
1975 Prodaná nevěsta (německá verze)
1970 Così fan tutte (TV film)
1967 Inzwischen (TV film)

Dokumentární

2014 Mythos Geschichte (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace