foto

Sean Kelly

  • nar. 19.11.1956 (63 let)
    Burbank, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1973 Incident at Vichy (TV film)
1972 Malí kovbojové
1970 Lassie: Well of Love (TV film)
1969 Anderson and Company (TV film)

TV seriály

1981 Walking Tall (TV seriál)
1978 Project U.F.O. (TV seriál)
1976 Koroner Quincy (TV seriál)
1975 One Day at a Time (TV seriál)
Phyllis (TV seriál)
Wonder Woman (TV seriál)
1974 Cowboys, The (TV seriál)
Little House on the Prairie (TV seriál)
Shazam! (TV seriál)
1973 Kriminální oddělení (TV seriál)
1972 Emergency! (TV seriál)
The Paul Lynde Show (TV seriál)
1970 Nanny and the Professor (TV seriál)
1969 Bracken's World (TV seriál)
Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
Medical Center (TV seriál)
The Bold Ones: The New Doctors (TV seriál)
The Brady Bunch (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
Lancer (TV seriál)
Land of the Giants (TV seriál)
Mayberry R.F.D. (TV seriál)
1967 Judd for the Defense (TV seriál)
1966 Family Affair (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
1954 Lassie (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky