foto

Victor Z. Isaac

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 The Social Network
2006 John Tucker musí zemřít

TV seriály

2008 Myšlenky zločince (TV seriál)
Křižovatka (S03E18)
2007 Řekni, kdo tě zabil (TV seriál)
Vůně úspěchu (S01E07)
Holoubek (S01E04)
Sranda jako na pohřbu (S01E03)
2005 Everwood (TV seriál)
Tvař se vesele! (S04E03)
Will a Grace (TV seriál)
Jackův dům (S07E19)
2003 Odložené případy (TV seriál)
Stopař (S01E10)
Malcolm v nesnázích (TV seriál)
Academic Octathalon (S04E16)
2002 Greetings from Tucson (TV seriál)
Malcolm v nesnázích (TV seriál)
Humilithon (S04E02)
Cliques (S03E21)
Reese's Job (S03E09)
Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Doublemeat Palace (S06E11)
2001 Malcolm v nesnázích (TV seriál)
Emancipation (S03E02)
2000 Bostonská střední (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky