foto

Victor Z. Isaac

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Sociální síť
2006 John Tucker musí zemřít

TV seriály

2008 Myšlenky zločince (TV seriál)
Křižovatka (S03E18)
2007 Řekni, kdo tě zabil (TV seriál)
Vůně úspěchu (S01E07)
Holoubek (S01E04)
Sranda jako na pohřbu (S01E03)
2005 Everwood (TV seriál)
Tvař se vesele! (S04E03)
Will a Grace (TV seriál)
Jackův dům (S07E19)
2003 Odložené případy (TV seriál)
Stopař (S01E10)
Malcolm v nesnázích (TV seriál)
Academic Octathalon (S04E16)
2002 Greetings from Tucson (TV seriál)
Bostonská střední (TV seriál)
Chapter Thirty-Four (S02E14)
Chapter Thirty-Six (S02E13)
Chapter Thirty-Three (S02E11)
další epizody (4)
Malcolm v nesnázích (TV seriál)
Humilithon (S04E02)
Cliques (S03E21)
Reese's Job (S03E09)
Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Doublemeat Palace (S06E11)
2001 Malcolm v nesnázích (TV seriál)
Emancipation (S03E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky