foto

Jane A. Johnston

  • nar. 4.8.1934 (85 let)
    Akron, Ohio, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1992 Zločinecké způsoby (TV film)
1990 Aladdin (TV film)
1987 Double Agent (TV film)
Čarodějky z Eastwicku
1985 Fandango
1978 Corvette Summer

TV seriály

2009 Jmenuju se Earl (TV seriál)
Hledá se táta (S04E27)
2008 Odložené případy (TV seriál)
Šílenství (S05E17)
2001 State of Grace (TV seriál)
2000 JAG (TV seriál)
Justiční omyl (S05E24)
1991 Mírová bojiště (TV seriál)
Sisters (TV seriál)
1990 Murphy Brown (TV seriál)
Jingle Hell, Jingle Hell, Jingle All the Way (S03E11)
1989 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)
1976 Family (TV seriál)
1975 Baretta (TV seriál)
Bronk (TV seriál)
Když je všechno jinak (TV seriál)
1966 Pistols 'n' Petticoats (TV seriál)
1964 The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1961 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Servant Problem (S06E34)

Dokumentární

2019 Leonard Soloway's Broadway

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace