foto

David Roya

  • nar. 21.9.1942 (77 let)
    New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 Láska až za hrob
1993 Night Owl
1977 Bílý bizon
1976 King Kong
1971 Billy Jack
1970 Dandy
1969 Bob a Carol a Ted a Alice
1966 Love Statue, The

TV seriály

2003 Právo a pořádek (TV seriál)
Star Crossed (S13E14)
2001 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Scourge (S02E21)
Právo a pořádek (TV seriál)
Deep Vote (S11E24)
1999 Třetí hlídka (TV seriál)
Welcome to Camelot (S01E01)
Právo a pořádek (TV seriál)
Marathon (S10E06)
1985 The Equalizer (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
1976 Letka černých ovcí (TV seriál)
1975 Switch (TV seriál)
1973 Kriminální oddělení (TV seriál)
1972 The Rookies (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
The Smith Family (TV seriál)
1966 Mission: Impossible (TV seriál)
1965 F Troop (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky