foto

Marisol Santacruz

  • nar. 16.2.1972 (47 let)
    Mexico City, Mexiko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Corazón de tequila
1997 Jóvenes amantes
1990 Trampa infernal

TV seriály

2011 Como dice el dicho (TV seriál)
2010 Soy tu dueña (TV seriál)
2009 Camaleones (TV seriál)
2008 La rosa de Guadalupe (TV seriál)
2004 Rebelde (TV seriál)
2003 Niña... amada mía (TV seriál)
2000 Carita de ángel (TV seriál)
1999 Navzdory osudu (TV seriál)
Nunca te olvidaré (TV seriál)
1996 Cañaveral de pasiones (TV seriál)
Lazos de amor (TV seriál)
1994 Marimar (TV seriál)
1992 Carrusel de las Américas (TV seriál)
Mágica juventud (TV seriál)
1991 Alcanzar una estrella II (TV seriál)
1990 Alcanzar una estrella (TV seriál)
1988 Atrapada (TV seriál)
1985 Mujer, casos de la vida real (TV seriál)

Host

TV pořady

2013 Noches con Platanito (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky