foto

Patricia Bernal

  • nar. 1961
    Cosala, Sinaloa, Mexiko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 La boda de mi mejor amigo
2017 Everybody Loves Somebody
2002 Amar te duele
2001 Caras de la luna, Las
1985 Amenaza roja
Damian
1981 Crimen a fondo
Hacer un guion
1980 Constelaciones
1977 Viaje por una larga noche

TV seriály

2019 Silvia Pinal... frente a tí (TV seriál)
2006 Amores cruzados (TV seriál)
Otra mitad del sol, La (TV seriál)
2004 Soñarás (TV seriál)
2001 Amores querer con alevosía (TV seriál)
1997 Gente bien (TV seriál)
1992 Ángeles sin paraíso (TV seriál)
1989 Teresa (TV seriál)
1988 Pecado de Oyuki, El (TV seriál)
Yesenia (TV seriál)
Yo no creo en los hombres (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky