foto

Steve Singleton

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2018 Where Hands Touch
2015 Lady Chatterley's Lover (TV film)
2011 Strážci pokladu (TV film)
2007 Kitchen (TV film)
Případy inspektora Lynleyho: Poznej svého nepřítele (TV film)
Případy inspektora Lynleyho: Prázdnota (TV film)
2006 Případy inspektora Lynleyho: V zájmu přírody (TV film)
Případy inspektora Lynleyho: Čínské zdi (TV film)
2005 Heartless (TV film)
Jaký otec takový syn (TV film)
Pod zeleným stromem (TV film)
2004 Způsob života
1989 Conquest of the South Pole (TV film)
1988 For Queen and Country
Vroom
1987 Billy Kid a kulečníkový upír
1986 Odplata (TV film)
Rita, Sue and Bob Too
1983 Birth of a Nation (TV film)
1982 Made in Britain (TV film)
1981 Looks and Smiles

TV seriály

2020 Cizinec (TV seriál)
2018 Bodyguard (TV seriál)
Smrt a slavíci (TV seriál)
Poslední království (TV seriál)
Epizoda 9 (S03E09)
2017 Living The Dream (TV seriál)
2016 The Fall (TV seriál)
Po cestě pusté kráčejí (S03E06)
Raněn smrtelnou vášní (S03E05)
Neklidná jeho mysl (S03E02)
další epizody (4)
2015 A.D. The Bible Continues (TV seriál)
Dickensian (TV seriál)
Bez hranic (TV seriál)
Obscura (S03E12)
2014 Bez hranic (TV seriál)
The Velvet Glove (S02E07)
Everybody Will Know (S02E04)
The Homecoming (S02E02)
The Fall (TV seriál)
Osvětliž mysli temnotu (S02E06)
V davu bitvy vražedné (S02E05)
Mysl jest mu příbytkem (S02E04)
další epizody (6)
2013 Bez hranic (TV seriál)
Desperation & Desperados (S01E08)
Special Ops: Part 2 (S01E06)
Special Ops: Part 1 (S01E05)
další epizody (4)
Drákula (TV seriál)
The Fall (TV seriál)
Bezedná propast (S01E05)
Má smělá píseň (S01E04)
Vilnost a víno (S01E03)
další epizody (5)
2012 Line of Duty (TV seriál)
2011 Monroe (TV seriál)
2010 Panství Downton (TV seriál)
Protiúder (TV seriál)
2009 Garrowův zákon (TV seriál)
Monday Monday (TV seriál)
2008 Hledači kostí (TV seriál)
Milenky (TV seriál)
Poslední nepřítel (TV seriál)
Přežít! (TV seriál)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
2004 Bodies (TV seriál)
2003 Poslední detektiv (TV seriál)
2002 Born and Bred (TV seriál)
2000 Monarch of the Glen (TV seriál)
Mrtvé probouzeti (TV seriál)
Pilot: Part 1 (S01E01)
1999 Holby City (TV seriál)
Sunburn (TV seriál)
1998 City Central (TV seriál)
1996 Ballykissangel (TV seriál)
1984 Annika - en kärlekshistoria (TV seriál)
1982 I Remember Nelson (TV seriál)
1980 Flickers (TV seriál)
1978 Losers, The (TV seriál)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky