foto

Esther Weinert

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2019 Der Ranger – Paradies Heimat: Entscheidungen (TV film)
2016 Böse Wetter - Das Geheimnis der Vergangenheit
Zorn – Wie sie töten (TV film)
2014 Für immer ein Mörder - Der Fall Ritter (TV film)
2012 Bis zum Horizont, dann links!
2011 Krauses Braut (TV film)
2009 Krauseho kúra (TV film)
2008 Der Mond und andere Liebhaber
2006 Francouzské polibky (TV film)
2005 Hölle im Kopf (TV film)

TV seriály

2019 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Mein Kind (S18E17)
2018 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Das Vogelmädchen (S18E15)
Die falsche Muse (S18E14)
Das Chinesische Licht (S18E13)
další epizody (4)
2017 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Vaterliebe (S17E09)
Der letzte Fall (S17E01)
Einmal im Leben (S16E25)
2016 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Väter (S16E13)
Horrorhaus (S16E12)
Not-OP (S16E11)
další epizody (4)
2015 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Bewegliche Ziele (S14E18)
In aller Freundschaft (TV seriál)
An die Nieren (S18E30)
Doppeltes Spiel (S18E29)
Mit verdeckten Karten (S18E13)
další epizody (5)
2014 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Der einzige Zeuge (S14E10)
Ausflug mit Mila (S14E09)
Dumm gelaufen (S14E07)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Hinter verschlossenen Türen (S17E18)
Mit ganzem Herzen (S17E17)
Bittere Vorwürfe (S17E16)
2013 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Verzweiflung (S13E05)
Schuldenschnitt (S13E04)
Dornröschen (S13E03)
další epizody (6)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Offene Wunden (S16E27)
Mütter (S16E26)
Gewissensnöte (S16E25)
další epizody (6)
2012 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Die Tote im Wald (2) (S11E24)
Die Tote im Wald (1) (S11E23)
Stilbruch (S11E22)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Eine Frage der Autorität (S15E15)
Kampfgeist (S15E14)
Frohe Ostern überall (S15E12)
2011 In aller Freundschaft (TV seriál)
Helden (S14E15)
Osterüberraschungen (S14E14)
Trügerischer Friede (S14E13)
2010 In aller Freundschaft (TV seriál)
Bittersüße Augenblicke (S13E25)
Dunkle Wolken (S13E24)
Liebe und Zweifel (S13E23)
další epizody (9)
2009 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Entführung in London (2) (S09E11)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Verratene Herzen (S12E30)
Verwirrt (S12E29)
Verliebt (S12E28)
další epizody (6)
2008 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Donald (S07E10)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Wie Fremde (S11E35)
Atemlos (S11E34)
Schwindendes Misstrauen (S11E31)
další epizody (6)
2007 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Der tote Nachbar (S07E01)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Unwegsamkeit (S10E21)
Auf Distanz (S10E20)
Falscher Ehrgeiz (S10E19)
další epizody (6)
2006 Tierärztin Dr. Mertens (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Starke Söhne (S09E38)
So weit die Gefühle tragen (S09E37)
Flucht nach vorn (S09E36)
další epizody (9)
2005 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Homejacking (S05E03)
In aller Freundschaft (TV seriál)
… Vater sein dagegen sehr (S08E27)
Bilanz (S08E26)
Überfordert (S08E25)
další epizody (9)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Speed (S04E19)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Wunderbare Weihnacht überall (S07E42)
Anna und der Wolf (S07E41)
Herzenswunsch (S07E40)
další epizody (6)
2003 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Die Millionärin (S04E02)
Der böse Blick (S04E01)
2002 Das Duo (TV seriál)
1994 Správná dvojka (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

2015 In aller Freundschaft (TV seriál)
Bittere Wahrheiten (S18E28)

Herecká filmografie

TV seriály

2009 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Entführung in London (1) (S09E10)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky