foto

Saskia Richter-Haase

  • nar. 1.4.1967 (52 let)
    Halle an der Saale, Anhalt, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2019 Der Geburtstag
Unterm Birnbaum (TV film)
2014 Besser als nix
Für immer ein Mörder - Der Fall Ritter (TV film)
2009 Bei uns und um die Ecke (TV film)
Dutschke (TV film)
Liebe Mauer
2007 La fine del mare
2005 Liebes Spiel
2001 Endstation Tanke
1997 Mein Herz - Niemandem!

TV seriály

2019 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Bewährungsprobe (S18E19)
Nackt (S18E18)
Mein Kind (S18E17)
další epizody (4)
2018 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Die falsche Muse (S18E14)
Das Chinesische Licht (S18E13)
Gefährliches Vorbild (S18E03)
další epizody (9)
2017 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Vaterliebe (S17E09)
Der letzte Fall (S17E01)
Einmal im Leben (S16E25)
2016 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Der Strahl (S16E17)
Der Kanal (S16E16)
Kein Platz für Moral (S16E15)
další epizody (12)
2015 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Doppelmord (S15E12)
Der dunkle Feind (S15E11)
Sein oder Nichtsein (S14E19)
další epizody (6)
2014 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Der einzige Zeuge (S14E10)
Ausflug mit Mila (S14E09)
Dumm gelaufen (S14E07)
další epizody (5)
2013 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Der Schmetterling (S13E07)
Mundtot (S13E06)
Der Klotz (S13E01)
další epizody (6)
2012 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Die Verurteilten (S12E01)
2006 Tierärztin Dr. Mertens (TV seriál)
2005 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Der Japaner (S05E23)
2004 In aller Freundschaft (TV seriál)
Die Reifeprüfung (S07E21)
Lass uns Freunde bleiben (S07E20)
Ein neuer Anfang (S07E19)
2003 In aller Freundschaft (TV seriál)
Ein Fest mit Hindernissen (S06E43)
Ich will nach Hause (S06E42)
Isoliert (S06E41)
další epizody (6)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky