foto

Anne Arzenbacher

  • nar. 1978

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Srdce z čokolády (TV film)

TV seriály

2012 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Die Verurteilten (S12E01)
2008 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Der Komplize (S07E11)
2006 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Vollgas (S06E07)
2005 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Vier Zeugen und ein Todesfall (S05E21)
Der menschliche Faktor (S05E20)
Rufmord (S05E19)
další epizody (11)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky