foto

Jana Bauke

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 König von Deutschland
2009 Liebe Mauer
1993 Richards Korkbein (TV film)

TV seriály

2021 Der Ranger - Paradies Heimat (TV seriál)
Sturm (E06)
2020 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Schmetterlingstage, Monstertage (S19E11)
2019 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Tief im Herzen (S18E21)
2018 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Aus Liebe (S17E14)
Janika (S17E11)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Steh deinen Mann! (S21E17)
2017 Charité (TV seriál)
2014 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Was nicht sein darf (S14E02)
Kontrollverlust (S13E20)
2013 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Eiszeit (S12E25)
Wahre Liebe (S12E21)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Verlustangst (S16E30)
2011 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Im Schattenreich (S11E01)
2009 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Zahltag (S09E13)
2008 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Zersprungene Seele (S08E10)
Gier (S08E05)

Host

TV pořady

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky