foto

Juana Acosta

  • nar. 28.11.1976 (43 let)
    Cali, Kolumbie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Close to His Chest
El inconveniente
2018 Imprisoned
Jefe
Ola de crímenes
2017 Perfectos desconocidos
Princesa de hielo
2016 Acantilado
Siete años
Vientos de la Habana
2015 Anna
Posedlá pomstou
Sanctuaire (TV film)
2013 11.6
Osvoboditel
2011 Práskači
2010 Carlos (TV film)
2009 Hora más en Canarias, Una
2006 Asesino del parking, El (TV film)
Vítej doma
2005 2 lados de la cama, Los
A golpes
Diario de un skin (TV film)
WC
2004 Canciones de invierno
2003 Slam
2000 Juegos bajo la luna
Kalibre 35
1999 Es mejor ser rico que pobre
1998 Golpe de estadio
1991 Asesino del metro, El

TV seriály

2019 Vernon Subutex (TV seriál)
2018 Gigantes (TV seriál)
2017 Caïn (TV seriál)
La peau de Caïn partie 2 (S05E10)
Révision partie 2 (S05E06)
Révision partie 1 (S05E05)
2015 La dama velata (TV seriál)
The Last Panthers (TV seriál)
The Last Panther (E06)
Serpents Kiss (E04)
Velvet (TV seriál)
En vilo (S03E12)
Regresos (S03E06)
Hoy es el día de los enamorados (S02E12)
další epizody (4)
2014 Velvet (TV seriál)
Noche de reyes (S02E09)
Por los aires (S02E07)
New York, New York (S02E06)
další epizody (4)
2013 Familia (TV seriál)
2011 Chapadla korupce (TV seriál)
Nic po nás nezbude (E08)
Generál (E07)
Manhattan (E06)
další epizody (8)
Frajeři (TV seriál)
2010 Adolfo Suárez (TV seriál)
Hispania, la leyenda (TV seriál)
2006 Génesis - Vrahova duše (TV seriál)
2002 Javier ya no vive solo (TV seriál)
2000 Hospital Central (TV seriál)
Policías, en el corazón de la calle (TV seriál)
Reina de Queens, La (TV seriál)
1999 Dama del pantano, La (TV seriál)
El comisario (TV seriál)
1995 Mascarada (TV seriál)

Dokumentární

2011 Actrices (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky