foto

Bryan Rasmussen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Why?
2018 Behold My Heart
Office Uprising
2017 9/11
2016 The Bronx Bull
Threshold
2015 Ohnivé tornádo (TV film)
Other People's Children
2012 Absolutní strach
Under the Bed
2011 Policejní divize Rampart
2008 Nejlepší policajt
2007 Doba temna
2004 Panika (TV film)
2001 Alex in Wonder
1990 Liberty & Bash
1987 Delta Fever
1986 Hunter's Blood

TV seriály

2014 Mentalista (TV seriál)
Jen modré nebe nade mnou (S07E01)
2013 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
2012 Skandál (TV seriál)
Sweet Baby (S01E01)
American Horror Story (TV seriál)
Temná sestřenka (S02E07)
Zákon gangu (TV seriál)
Authority Vested (S05E02)
Sovereign (S05E01)
2011 Prime Suspect (TV seriál)
Gone to Pieces (E09)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Díra v srdci (S06E22)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Dívej se, jak změním svět (S08E03)
2010 Dark Blue (TV seriál)
Brother's Keeper (S02E05)
2009 Policajti z L. A. (TV seriál)
Mozambique (S01E02)
Velká láska (TV seriál)
Svátost (S03E10)
2007 Za svitu měsíce (TV seriál)
2004 24 hodin (TV seriál)
Day 3: 6:00 a.m.-7:00 a.m. (S03E18)
2002 The Court (TV seriál)
24 hodin (TV seriál)
Day 2: 1:00 p.m.-2:00 p.m. (S02E06)
Alias (TV seriál)
Strana 47 (S01E15)
2001 JAG (TV seriál)
Vycházka (S06E18)
2000 Akta X (TV seriál)
Trpělivost (S08E03)
1999 JAG (TV seriál)
Drsňák (S05E07)
Pohotovost (TV seriál)
Poslední pomazání (S06E02)
Weaverová to zařídí (S06E01)
1997 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
Rainbow's End (S06E10)
1996 Chameleon (TV seriál)
Ženatý se závazky (TV seriál)
Kellyina reklama (S11E03)
1995 The Client (TV seriál)
1994 Správná pětka (TV seriál)
Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Zákrok (S05E09)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace