foto

Matt Brandon

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Dokumentární

2018 Cities: Nature's New Wild (TV seriál)
2013 Austrálií se Simonem Reevem (TV seriál)
2012 Indický oceán se Simonem Reevem (TV seriál)
2011 Záhady divočiny (TV seriál)
2008 Amazonka s Brucem Parrym (TV seriál)
2005 Místní název (TV seriál)
2004 Ray Mears v divočině (TV seriál)

TV pořady

2014 Napospas osudu s Edem Staffordem (TV pořad)
2011 Sami v divočině (TV pořad)

Producentská filmografie

Dokumentární

2018 Cities: Nature's New Wild (TV seriál)
2013 Austrálií se Simonem Reevem (TV seriál)
2012 Indický oceán se Simonem Reevem (TV seriál)
2011 Záhady divočiny (TV seriál)
2008 Amazonka s Brucem Parrym (TV seriál)
2005 Místní název (TV seriál)

TV pořady

2014 Napospas osudu s Edem Staffordem (TV pořad)
2011 Sami v divočině (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky