foto

Barry W. Levy

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 A Beautiful Place to Die: A Martha's Vineyard Mystery (TV film)
Love Under the Olive Tree (TV film)
2019 Christmas at Dollywood (TV film)
Morning Show Mysteries: A Murder in Mind (TV film)
The Last Bridesmaid (TV film)
The Shasta Triangle
2017 Peared with a Kiss (TV film)
2007 Last Trimester, The (TV film)
Zmatená duše
2006 Let 93 (TV film)
Menší zlo (TV film)
Scary Movie 4
Underfunded (TV film)
2004 A Very Cool Christmas (TV film)
Jízda na střele
Letní bouře
2003 Little Brother of War
Risen, The (TV film)
Spook
2000 Epicentrum
Příběh Lindy McCartneyové (TV film)
1998 Cena lásky (TV film)
Sealed with a Kiss (TV film)
Už je v boudě (TV film)
1997 Smrtící asteroid (TV film)
1996 Abducted: A Father's Love (TV film)
Správná rodina (TV film)
Vražedná přítažlivost
1995 Zemřít pro někoho
1994 Crackerjack
1993 Burning Season, The
Stroke
Ukryt v čase
1992 Smrtelný hřích (TV film)

TV seriály

2019 A Million Little Things (TV seriál)
The Day Before... (S01E12)
Arrow (TV seriál)
Prochnost (S08E05)
Lovci duchů (TV seriál)
Nihilism (S14E10)
2018 Lovci duchů (TV seriál)
Stranger in a Strange Land (S14E01)
2017 Loudermilk (TV seriál)
The Arrangement (TV seriál)
Cestovatelé časem (TV seriál)
PROTOKOL 4 (S02E02)
Skandál (TV seriál)
Mercy (S06E12)
2015 Aquarius (TV seriál)
Your Mother Should Know (S01E11)
2014 Matador (TV seriál)
Mizera (TV seriál)
Cancer (E03)
Mistresses (TV seriál)
What Do You Really Want (S02E06)
Prozíravost (TV seriál)
Painless (S03E02)
Skandál (TV seriál)
The Price of Free and Fair Elections (S03E18)
Kiss Kiss Bang Bang (S03E14)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Waterloo (S07E07)
2013 L.A. Macabre (TV seriál)
Skandál (TV seriál)
Icarus (S03E06)
Mrs. Smith Goes to Washington (S03E03)
Pomsta (TV seriál)
Truth: Part 2 (S02E22)
2012 Skandál (TV seriál)
Blown Away (S02E09)
Happy Birthday, Mr. President (S02E08)
2011 Mstitel Cape (TV seriál)
The Protector (TV seriál)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Svědkyně v ohrožení (S01E16)
Zákon a pořádek: Los Angeles (TV seriál)
Hayden Tract (E15)
2009 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Ztracená čest (S01E02)
2007 Agentura Jasno (TV seriál)
Dinosauří případ (S02E02)
2005 Reunion (TV seriál)
2003 Manželská krize (TV seriál)
2001 Pasadena (TV seriál)
The Chris Isaak Show (TV seriál)
2000 Na pomezí záhad (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
První hostitelé (S04E08)
1999 Milénium (TV seriál)
Bardo Thodol (S03E18)
Krajní meze (TV seriál)
Rádio mimozemšťanů (S05E01)
1998 Trojka (TV seriál)
Milénium (TV seriál)
Exegesis (S03E02)
The Innocents (S03E01)
The Time Is Now (S02E23)
další epizody (5)
1997 Honey, I Shrunk the Kids: The TV Show (TV seriál)
Night Man (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Podvod I (S05E01)
Getsemani (S04E24)
1996 Akta X (TV seriál)
Apokryfy (S03E16)
1995 Cesta do neznáma (TV seriál)
Lonesome Dove: The Outlaw Years (TV seriál)
1994 Pod ochranným dohledem (TV seriál)
Zmije (TV seriál)
1993 Madison (TV seriál)
1992 Round Table, The (TV seriál)
1991 The Commish (TV seriál)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)

Dokumentární

2015 Remember the Sultana
2009 The 40,000

Režijní filmografie

Filmy

2019 The Shasta Triangle
2003 Spook

Dokumentární

2009 The 40,000

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 The Shasta Triangle
2003 Spook

Dokumentární

2009 The 40,000

Producentská filmografie

Filmy

2019 The Shasta Triangle

Střihačská filmografie

Dokumentární

2009 The 40,000

Host

TV pořady

2013 The Ben Show with Ben Hoffman (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky