foto

Juan Carlos Serrán

  • nar. 22.1.1954
    Argentina
  • zem. 2.2.2016 (62 let)
    Mexiko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Fast Food Nation
2003 Dame tu cuerpo
Zurdo
1999 Druhá noc
1993 Fray Bartolomé de las Casas
1985 Enemigos a muerte

TV seriály

2011 Como dice el dicho (TV seriál)
Encanto del Aguila, El (TV seriál)
2010 Gritos de muerte y libertad (TV seriál)
Soy tu dueña (TV seriál)
2009 Adictos (TV seriál)
Hermanos y detectives (TV seriál)
2008 La rosa de Guadalupe (TV seriál)
Simuladores, Los (TV seriál)
2006 Amar sin límites (TV seriál)
2005 Contra viento y marea (TV seriál)
Esposa virgen, La (TV seriál)
2002 Mezi láskou a nenávistí (TV seriál)
¡Vivan los niños! (TV seriál)
2000 Carita de ángel (TV seriál)
1999 Rosalinda (TV seriál)
1998 Rencor apasionado (TV seriál)
1997 Esmeralda (TV seriál)
1996 Azul (TV seriál)
1995 Última Esperanza, La (TV seriál)
1994 Marimar (TV seriál)
Vuelo del águila, El (TV seriál)
1992 Carrusel de las Américas (TV seriál)
1990 Mi pequeña Soledad (TV seriál)
1989 Dulce desafío (TV seriál)
Simplemente María (TV seriál)
1988 Monte Calvario (TV seriál)
Rincón de los prodigios, El (TV seriál)
1987 Indomable, La (TV seriál)
Rosa salvaje (TV seriál)
1986 Cicatrices del alma (TV seriál)
1985 Bianca Vidal (TV seriál)
Mujer, casos de la vida real (TV seriál)
1984 Principessa (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky