foto

Alena Konopíková

  • nar. 1949
    Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1990 Poslední zastávka smrt (TV film)
1989 Rubín má barvu krve (TV film)
1988 Cesta do krajiny Ty (TV film)
Setníkův štít (TV film)
Temná aréna (TV film)
1986 Neklidná zimní sezóna (TV film)
Případ Kolman (TV film)
1984 Rubikova kostka (TV film)
Vyhrávat potichu
1981 Velké přání
1978 Radost až do rána

TV seriály

2014 Cirkus Bukowsky (TV seriál)
Epizoda 1 (S02E01)
2013 Cirkus Bukowsky (TV seriál)
Epizoda 3 (S01E03)
Epizoda 2 (S01E02)
Epizoda 1 (S01E01)
Škoda lásky (TV seriál)
Diamantová svatba (S01E08)
2007 Četnické humoresky (TV seriál)
Havrani (S03E06)
Pamlsek (S03E03)
2000 Četnické humoresky (TV seriál)
Doktor Smrt II (S02E09)
Doktor Smrt I (S02E08)
1989 Dlouhá míle (TV seriál)
Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
Střela (S01E05)
1987 Panoptikum Města pražského (TV seriál)
Hokynářská balada (E07)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace