foto

Zdeněk Košata

  • nar. 1951
    Kutná Hora, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 A Distant Shot
2010 Přežít svůj život
2004 Vražda kočky domácí (TV film)
2003 Město bez dechu (TV film)
2002 Vetřelci v Coloradu (TV film)
1998 Allegretto
1994 V erbu lvice
1991 Betlémská hvězda (divadelní záznam)
1978 Radost až do rána

TV seriály

2015 Všechny moje lásky (TV seriál)
Láska z vejšky (E06)
2014 Až po uši (TV seriál)
Epizoda 1 (S01E01)
Případy 1. oddělení (TV seriál)
Laborant (S01E05)
České století (TV seriál)
Musíme se dohodnout (1968) (E06)
Kriminálka Anděl (TV seriál)
Smrt v láhvi (S04E09)
2013 Sanitka 2 (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
2009 Přešlapy (TV seriál)
Vyprávěj (TV seriál)
1995 Život na zámku (TV seriál)

Dokumentární

2008 Die Deutschen (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace