foto

Zdeněk Košata

  • nar. 1951
    Kutná Hora, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 A Distant Shot
2010 Přežít svůj život
2004 Vražda kočky domácí (TV film)
2003 Město bez dechu (TV film)
2002 Vetřelci v Coloradu (TV film)
1998 Allegretto
1994 V erbu lvice
1991 Betlémská hvězda (divadelní záznam)
1978 Radost až do rána

TV seriály

2015 Všechny moje lásky (TV seriál)
Láska z vejšky (E06)
2014 Až po uši (TV seriál)
Případy 1. oddělení (TV seriál)
Laborant (S01E05)
České století (TV seriál)
Musíme se dohodnout (1968) (E06)
Kriminálka Anděl (TV seriál)
Smrt v láhvi (S04E09)
2013 Sanitka 2 (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
2010 Vyprávěj (TV seriál)
Kotva (S02E10)
2009 Přešlapy (TV seriál)
1997 Život na zámku (TV seriál)
Proti všem (S02E09)

Dokumentární

2008 Die Deutschen (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace