foto

Marek Daniel

  • nar. 13.9.1971 (48 let)
    Praha, Československo

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

Český lev

Herecká filmografie

Filmy

2018 Prezident Blaník
Čertí brko
2017 Bába z ledu
2013 Co v detektivce nebylo (TV film)
2012 Polski film
2011 Alois Nebel
Rodina je základ státu
Sráči (TV film)
2009 Protektor
2007 Venkovský učitel
2005 Doblba!
Štěstí
2004 Horem pádem
Vaterland - Lovecký deník
2003 Nuda v Brně
2001 Divoké včely
Paralelní světy
Uniforma (TV film)
Vyhnání z ráje
1998 Převeliké klanění právě narozenému Jezulátku aneb Betlém (TV film)
Systém Jarda Král (TV film)
Vašek Nešika a Šikulka Šikovná (TV film)
1997 Stůj, nebo se netrefím!
1996 Kolja

TV seriály

2020 Republika Blaník (TV seriál)
Království za Koněva (E12)
Fuck Off OSVČ (E11)
Všeci kradnú (E10)
další epizody (12)
Skautská pošta 1918 (TV seriál)
Josef Lada (S02E03)
2018 Tátové na tahu (TV seriál)
Epizoda 14 (E14)
Epizoda 13 (E13)
Dáma a Král (TV seriál)
Hodný, zlý, ošklivý a mrtvý (S03E04)
Kancelář Blaník (TV seriál)
Slovensko (S06E02)
Česko (S06E01)
2017 Svět pod hlavou (TV seriál)
Rodinná záležitost (E08)
Smrt špiona (E07)
Orchidej na smetišti (E04)
Kancelář Blaník (TV seriál)
Zeman, Trump & Comp. (2) (S05E17)
Zeman, Trump & Comp. (1) (S05E16)
Toníčku, nevzlykej (S05E15)
další epizody (16)
Život a doba soudce A. K. (TV seriál)
Konec hry (S02E13)
Pirát (S02E12)
Postavení mimo hru (S02E11)
další epizody (13)
2016 Já, Mattoni (TV seriál)
Útěk (E06)
Nahý muž (E05)
Bahno (E04)
Kancelář Blaník (TV seriál)
Mikuláš (S05E01)
熊猫获胜 ! (S04E14)
Čapí hnízdo (S04E13)
další epizody (14)
2015 Kancelář Blaník (TV seriál)
Tony is back (S04E01)
Chráněná dílna (S03E17)
Selfíčko s Gerem (S03E16)
další epizody (18)
2014 Kancelář Blaník (TV seriál)
Štědrý sen (S02E13)
Prostě Krnda (S02E12)
První máma (2) (S02E11)
další epizody (27)
Život a doba soudce A. K. (TV seriál)
Exekuce (S01E13)
Místo narození (S01E12)
Kněz (S01E11)
další epizody (13)
Nevinné lži (TV seriál)
Na dně skleničky (S02E03)
České století (TV seriál)
Ať si jdou (1992) (E09)
Poslední hurá (1989) (E08)
Je to jen rock'n'roll (1976) (E07)
Kriminálka Anděl (TV seriál)
Slečna Smrt (S04E14)
2012 Zázraky života (TV seriál)
Naděje (S02E15)
Dárce (S02E14)
Oslava (S02E13)
další epizody (15)
2008 Soukromé pasti (TV seriál)
Ukradená spermie (S01E08)
2007 Gynekologie 2 (TV seriál)
Praha (E24)
Orgán (E23)
Ministr (E22)
další epizody (24)
2003 Komediograf (TV seriál)
2002 Večery Analogonu (TV seriál)
2001 Četnické humoresky (TV seriál)
Volavka (S01E02)
1998 Kinetická encyklopedie všehomíra (TV seriál)
Detektiv Martin Tomsa (TV seriál)
Osudná nadílka (E16)
Osamělá (E15)

Dokumentární

2018 Vratislav Effenberger aneb Lov na černého žraloka
2012 Film o filmu: Polski film (TV film)
2010 Jindřich Štyrský - Mým očím nutno stále házeti potravu (TV film)
2008 Film o filmu: Protektor (TV film)
2001 Komedie
2000 Tmavomoudrý svet (TV film)
1999 Osudy piva (TV film)

Hudební videoklipy

2013 Mucha - Ježíš (hudební videoklip)

Divadelní záznam

2013 Hodina, ve které jsme o sobě nevěděli (divadelní záznam)
Poslední chvíle lidstva (divadelní záznam)
Srdce temnoty (divadelní záznam)
2010 Odcházení (divadelní záznam)
2005 Ivánku, kamaráde, můžeš mluvit? aneb Tak to mi ho teda vyndej (divadelní záznam)
2003 Sirup (divadelní záznam)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2014 Kancelář Blaník (TV seriál)

Host

TV pořady

2018 25. Český lev (TV pořad)
2015 Boj o koláč (TV pořad)
2014 DVTV (TV pořad)
2013 Možná přijde i charita 2013 (TV pořad)
Nominační večer Českého lva 2013 (TV pořad)
2010 Show Jana Krause (TV pořad)
2009 Talkshow Jana Saudka (TV pořad)
2008 Hvězdný reportér (TV pořad)
2005 Všechnopárty (TV pořad)
2004 Na stojáka (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(124)