foto

Heidi Scharfe

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2019 The Trap
2017 The Black Prince
2001 Kamufláž
Výpadek proudu (TV film)
2000 Murder in the Mirror (TV film)
Zotročení: Příběh Fanny Kembleové (TV film)
1999 Boys Will Be Boys (TV film)
Doktorka Quinnová (TV film)
1998 Manželství z rozumu (TV film)
Má je msta
1992 Red Shoe Diaries (TV film)
1988 The Big Turnaround

TV seriály

2018 The Bobby Brown Story (TV seriál)
2017 The New Edition Story (TV seriál)
Underground (TV seriál)
Auld Acquaintance (S02E08)
Nok Aaut (S02E04)
Ache (S02E03)
2015 Barely Famous (TV seriál)
Chirurgové (TV seriál)
To, co o mně nikdo neví (S12E06)
Vybírám si tebe (S12E03)
2013 Chladnokrevná spravedlnost (TV seriál)
2011 Kauzy podle Kate (TV seriál)
Coming Home (S01E07)
The Two Richards (S01E05)
Bo Me Once (S01E04)
další epizody (4)
2006 Kyle XY (TV seriál)
The Bad Girls Club (TV seriál)
Alias (TV seriál)
Odveta (S05E16)
Vidím všechny ty mrtvé (S05E14)
Mateřský instinkt (S05E11)
2005 Alias (TV seriál)
Bob (S05E08)
Sólo (S05E06)
Bouda (S05E03)
2001 Murder in Small Town X (TV seriál)
1999 Pobřežní hlídka (TV seriál)
Hrady z písku (S09E22)
Miss Galaxie (S09E21)
V návalu hněvu (S09E20)
další epizody (4)
1998 Doktorka Quinnová (TV seriál)
Boj (S06E21)
V bodě nula (S06E13)
Pobřežní hlídka (TV seriál)
Vrchol (S09E11)
1997 Doktorka Quinnová (TV seriál)
Občanské spory (S06E10)
Buď sbohem (S06E05)
Než vyjde slunce (S05E22)
další epizody (5)
Pobřežní hlídka (TV seriál)
Návrat domů (S08E09)
1996 Doktorka Quinnová (TV seriál)
Legenda (S05E09)
Není všechno zlato (S05E04)
Co dokáže strach (S04E25)
další epizody (5)
1995 Doktorka Quinnová (TV seriál)
Sliby, samé sliby (S04E07)
Dorotina kniha (S04E06)
Připraveni nebo ne (S03E27)
další epizody (6)
1994 Doktorka Quinnová (TV seriál)
Díkůvzdání (S03E10)
Knihovna (S03E05)
Otcové a synové (S03E02)
další epizody (7)

Dokumentární

2019 Linda Ronstadt: The Sound of My Voice

TV pořady

2013 Real Husbands of Hollywood (TV pořad)
2010 Jerseylicious (TV pořad)
2008 Elvis Mitchell: Pod vlivem (TV pořad)
2007 I Love New York (TV pořad)
Rock of Love with Bret Michaels (TV pořad)
2006 Flavor of Love (TV pořad)
2004 Nanny 911 (TV pořad)
2003 Amerika hledá topmodelku (TV pořad)
2001 Amazing Race: O milion kolem světa (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace