foto

Michail Počtarjov

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Vsja naša naděžda
2013 Ja podarju těbe ljubov (TV film)
2008 2-Assa-2
2007 Šekspiru i ně snilos
2005 První po Bohu

TV seriály

2018 Genij (TV seriál)
Vorona (TV seriál)
2017 Akvatorija (TV seriál)
Veďma (E36)
Dvoje protiv smerti (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Severnyje rubeži (TV seriál)
Kreščenije (E01)
Něvskij (TV seriál)
Kombinacija (S02E11)
2016 Mentovskaja saga (TV seriál)
Najti muža Darje Klimovoj (TV seriál)
Šef (TV seriál)
Utěčka informacii (S04E18)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Ljubov dolžna byť sčastlivoj (S16E03)
2015 Granica vremeni (TV seriál)
Kateřina Veliká (TV seriál)
Lučše ně byvajet (TV seriál)
Něvskij (TV seriál)
Perspektivnyj sotrudnik (S01E16)
My s toboj odnoj krovi (S01E15)
Poslednij svidětěl (S01E02)
Vysokije stavki (TV seriál)
Soglasen na ljubuju rabotu (S01E01)
2014 Mažor (TV seriál)
Takaja rabota (TV seriál)
Semejnoje sčastě (S01E07)
Litějnyj (TV seriál)
Inkassacija (S08E03)
2013 Berega mojej mečty (TV seriál)
Lekarstvo protiv stracha (TV seriál)
Major policii (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Něbo (S01E09)
2012 Gruz (TV seriál)
Kulinar (TV seriál)
Na živca (S01E04)
Vremja Sindbada (TV seriál)
Šef (TV seriál)
Usluga (S01E15)
Mentovskije vojny (TV seriál)
Korm dlja akuly (S07E06)
2011 PPS (TV seriál)
Uličnaja (S01E11)
2010 Agent osobogo naznačenija (TV seriál)
Ugoščenije stroptivogo (S01E02)
Doznavatěl (TV seriál)
Istina (S01E19)
Svoj (S01E17)
Žara (S01E11)
Dorožnyj patrul (TV seriál)
Legkije děňgi (S04E05)
Litějnyj (TV seriál)
Dolg (S04E14)
Krysy (S04E12)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Tovarišč po partii (S10E22)
2009 Silnější než válka (TV seriál)
2008 Gaišniki (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Ně trogajtě jego (S01E15)
2007 Era Strelca (TV seriál)
Katěrina (TV seriál)
Perom i špagoj (TV seriál)
Morskije ďjavoly (TV seriál)
Veskije argumenty (S02E04)
2006 Psevdonim "Albaněc" (TV seriál)
Zaščita Krasina (TV seriál)
Žizň i směrť Ljoňki Pantělejeva (TV seriál)
2005 Morskije ďjavoly (TV seriál)
Zolotyje rybki (S01E03)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Fotograf (S05E03)
Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
Episode 10 (S07E10)
2004 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Obščij narkoz (S06E16)

Host

TV pořady

2007 Gončije (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky