foto

Alexandr Korotkov

  • nar. 1.1.1973 (47 let)
    Sverdlovsk-44, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Koridor života
Ženskaja versija. Vaše vremja i stěklo (TV film)
2018 Sjem par něčistych
Vsja naša naděžda
2015 Nasledniki
Sročno vyjdu zamuž
2007 Krejk

TV seriály

2019 Iděntifikacija (TV seriál)
Raja znajet vsjo! (TV seriál)
Ženskaja versija. Čisto sovetskoje ubijstvo (TV seriál)
2018 Chorošaja žena (TV seriál)
Moja zvezda (TV seriál)
Pristavy (TV seriál)
Tajny gospoži Kirsanovoj (TV seriál)
Pismo (E02)
Ženskaja versija. Děduškina vnučka (TV seriál)
2017 Morozova (TV seriál)
Svidětěli (TV seriál)
Lift na ešafot (S02E12)
2016 Anna-dětěktiv (TV seriál)
Satisfakcija (E04)
Sledovatel Tichonov (TV seriál)
Ješčjo odno dělo Tichonova. Časť 2 (E20)
Ješčjo odno dělo Tichonova. Časť 1 (E19)
2015 Raja znajet (TV seriál)
Rajon tmy. Chroniki povsedněvnogo zla (TV seriál)
Ženskaja konsultacija (TV seriál)
2014 Běsy (TV seriál)
Dve zimy i tri leta (TV seriál)
Kodex česti (TV seriál)
Bespokojnyj sosed (S07E32)
2013 Vyžiť posle (TV seriál)
Kodex česti (TV seriál)
Vojennaja tajna (S06E20)
2012 Dělo sledovatělja Nikitina (TV seriál)
Obratnaja storona Luny (TV seriál)
Metod Lavrovoj (TV seriál)
Syvorotka gněva (S02E04)
Vsjo dělo v dome (S02E02)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Dělo ryžich (S05E07)
2011 Zemskij doktor. Žizň zanovo (TV seriál)
Advokat (TV seriál)
Kavalergarda vek nědolog (S07E03)
2009 Gluchar (TV seriál)
Placebo (S02E08)
Advokat (TV seriál)
Něsčastnyj slučaj (S06E05)
2008 Zakon i porjadok: Prestupnyj umysel (TV seriál)
Autopsija (S03E02)
Čas Volkova (TV seriál)
Tajny ozera (S02E08)
Advokat (TV seriál)
Strasť k igre (S05E08)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky