foto

Alina Van Orton

  • nar. 23.10.1985 (34 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Zolotoje sečenie
2008 Běs (TV film)
2002 Kopejka
1998 Cirk sgorel, i klouny razběžalis

TV seriály

2015 Šef (TV seriál)
Slaboje mesto (S03E29)
Staraja těma (S03E25)
2012 Litějnyj (TV seriál)
Maska zla (S07E12)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Smerť v prjamom efire (S12E33)
2011 Litějnyj (TV seriál)
Opravdannyj risk (S06E16)
Bezdorože (S06E09)
Vesna (S06E02)
další epizody (5)
2010 Děsant jesť děsant (TV seriál)
Slovo ženščině (TV seriál)
Dorožnyj patrul (TV seriál)
Sbežavšaja maršrutka (S08E02)
2009 Litějnyj (TV seriál)
Pesočnyj čelovek (S03E13)
2008 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Rybnyj děň (S09E14)
2007 Jantarnyj baron (TV seriál)
Muškeťory Jekatěriny (TV seriál)
Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Čužaja (S03E02)
2006 Staršeklassniki (TV seriál)
Zaščita Krasina (TV seriál)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Veselyj slonik (S06E02)
2005 Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
Episode 11 (S07E11)
Episode 10 (S07E10)
Episode 9 (S07E09)
další epizody (8)
2004 Agent nacionalnoj bezopasnosti 5 (TV seriál)
2003 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Krajnije obstojatělstva (S05E18)
2000 OBŽ (TV seriál)
Ubojnaja sila (TV seriál)
1999 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Šla Saša po šosse (S02E09)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky