foto

Věra Vlková

  • nar. 25.2.1942 (77 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1984 Tabákový kapitán (TV film)
1975 O Nanynčiných koláčích (TV film)
Romance za korunu
1972 Na tý louce zelený (divadelní záznam)
1970 Uličnice (divadelní záznam)
1966 Amore mio (TV film)
Revue v mlze (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace