foto

Andrius Paulavičius

  • nar. 4.12.1972 (47 let)
    Vilnius, Litva, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Konec sezóny
2018 Kruso (TV film)
Sobibor
2017 Výskok
2015 Leto zamerzšich fontanov
2014 Litva, do toho!
2013 Jolki 3
Sibiřská škola
2011 War of the Dead
2010 Zero 2
2008 Most (TV film)
Transsibiřský expres
2006 Zero. Alyvine Lietuva
2001 Hit, The
2000 Elzė iš Gilijos
1998 Die kaukasische Nacht

TV seriály

2018 Dirigenten (TV seriál)
Todellinen kapellimestari (E08)
Kaupat (E06)
Paluu (E05)
další epizody (7)
Godunov (TV seriál)
2017 Trockij (TV seriál)
2015 Orlova i Alexandrov (TV seriál)
2014 Ladoga (TV seriál)
2013 Vtoroje dychanije (TV seriál)
2007 Vojna a mír (TV seriál)
2005 Persona non grata (TV seriál)

Dokumentární

2019 Spy Wars (TV seriál)
1996 Katoavat hetket

Producentská filmografie

Filmy

2014 Litva, do toho!

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky