foto

John Patrick Reger

  • nar. 22.2.1952 (67 let)
    Minneapolis, Minnesota, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Alien Nation (TV film)
Karen Carpenter Story, The (TV film)
1984 Hot Dog... The Movie

TV seriály

1994 Doktorka Quinnová (TV seriál)
Dar (S02E13)
1991 Reasonable Doubts (TV seriál)
1989 Lebkouni (TV seriál)
Nightingales (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1984 Knight Rider (TV seriál)
Ať jsem to já (S02E20)
1982 Na zdraví (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace