foto

Gordon Rollings

  • nar. 17.4.1926
    Dewsbury, Yorkshire, Anglie, Velká Británie
  • zem. 7.6.1985 (59 let)
    Bristol, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Superman II: Verze Richarda Donnera - a.z.
1998 Women of Coronation Street - a.z.
1985 Miss Marple: The Moving Finger (TV film)
1984 Bloodbath at the House of Death
Pozdravuj na Broad Street
1983 Superman 3
Znamení čtyř (TV film)
1981 Dangerous Davies: The Last Detective (TV film)
1980 Superman 2
1979 Le Petomane
1977 Žvahlav
1976 Růžový panter znovu zasahuje
1974 You'll Never Walk Alone (TV film)
1970 Great Inimitable Mr. Dickens, The (TV film)
1969 David Copperfield (TV film)
Obývací ložnice
Rhubarb
1968 Great Catherine
1967 Carry on Doctor
1966 Press for Time
1964 Perný den
1963 Five to One
Just for Fun
The Comedy Man
1962 Captain Clegg
L'affondamento della Valiant
1961 Weekend with Lulu, A
What a Whopper!

TV seriály

1984 Bootle Saddles (TV seriál)
1982 Q.E.D. (TV seriál)
1981 Bognor (TV seriál)
The Kenny Everett Television Show (TV seriál)
1980 Cowboys (TV seriál)
Love in a Cold Climate (TV seriál)
Sink or Swim (TV seriál)
1979 Big Jim and the Figaro Club (TV seriál)
Bloomers (TV seriál)
Danger UXB (TV seriál)
Kelly Monteith (TV seriál)
Turning Year Tales (TV seriál)
Worzel Gummidge (TV seriál)
1978 Born and Bred (TV seriál)
Life Begins at Forty (TV seriál)
1977 Lord Tramp (TV seriál)
Young at Heart (TV seriál)
1976 The New Avengers (TV seriál)
1975 Shades of Greene (TV seriál)
1974 Marty Back Together Again (TV seriál)
My Old Man (TV seriál)
South Riding (TV seriál)
1972 Clochemerle (TV seriál)
General Hospital (TV seriál)
Jackanory Playhouse (TV seriál)
Late Night Theatre (TV seriál)
Sykes (TV seriál)
The Black Arrow (TV seriál)
1970 Adventures of Parsley, The (TV seriál)
From a Bird's Eye View (TV seriál)
On the House (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
1969 The Liver Birds (TV seriál)
World in Ferment (TV seriál)
1968 Herbs, The (TV seriál)
Ooh La La! (TV seriál)
1967 Boy Meets Girl (TV seriál)
The Gamblers (TV seriál)
1966 Room at the Bottom (TV seriál)
1964 Play School (TV seriál)
1963 Crane (TV seriál)
The Plane Makers (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)
Harpers West One (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
The Marriage Lines (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)
Here's Harry (TV seriál)
The Dickie Henderson Show (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
The Edgar Wallace Mystery Theatre (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 ITV Television Playhouse (TV seriál)

Dokumentární

2002 Timeshift (TV seriál) - a.z.

Host

TV pořady

1965 Jackanory (TV pořad)
1960 Summerhouse (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky