foto

Megan Danso

  • nar. 26.4.1990 (30 let)
    Victoria, British Columbia, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Stolen by My Mother: The Kamiyah Mobley Story (TV film)
2015 Padesát odstínů šedi
2014 EXODUS: Bohové a králové
2009 Jennifer's Body - Bacha, kouše!

TV seriály

2020 Siréna (TV seriál)
Survivor (S03E03)
Revelations (S03E02)
2019 The Murders (TV seriál)
Black & Blue (E06)
The 100 (TV seriál)
The Blood of Sanctum (S06E13)
Adjustment Protocol (S06E12)
Ashes to Ashes (S06E11)
2018 Reverie (TV seriál)
Apertus (E01)
2017 When We Rise (TV seriál)
Jak přežít rozvod (TV seriál)
Rule #930: Plan for New Plans (S04E05)
Rule #10: Just Survive (S04E02)
Rule #776: The Cat Is Always on the Roof (S04E01)
2016 The 100 (TV seriál)
Red Sky at Morning (S03E14)
Join or Die (S03E13)
2015 Živí mrtví: Počátek konce (TV seriál)
Dobrý člověk (S01E06)
Motiv (TV seriál)
Pád (S03E06)
Falling Skies (TV seriál)
Find Your Warrior (S05E01)
2014 Já a robot (TV seriál)
Hranice dokonalosti (E10)
Falling Skies (TV seriál)
A Thing with Feathers (S04E08)
Saturday Night Massacre (S04E07)
Evolve or Die (S04E04)
další epizody (6)
2013 Cult (TV seriál)
Continuum (TV seriál)
Second Last (S02E12)
Falling Skies (TV seriál)
Strange Brew (S03E08)
At All Costs (S03E04)
Badlands (S03E03)
další epizody (5)
Zločin (TV seriál)
Motel (S03E04)
Lovci duchů (TV seriál)
Freaks and Geeks (S08E18)
2009 Rota (TV seriál)
2007 Painkiller Jane (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky