foto

Megan Danso

  • nar. 26.4.1990 (29 let)
    Victoria, British Columbia, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Padesát odstínů šedi
2014 EXODUS: Bohové a králové
2009 Jennifer's Body - Bacha, kouše!

TV seriály

2019 The Murders (TV seriál)
Black & Blue (E06)
2018 Reverie (TV seriál)
Apertus (E01)
2017 When We Rise (TV seriál)
Jak přežít rozvod (TV seriál)
Rule #930: Plan for New Plans (S04E05)
Rule #10: Just Survive (S04E02)
Rule #776: The Cat Is Always on the Roof (S04E01)
2016 The 100 (TV seriál)
Red Sky at Morning (S03E14)
Join or Die (S03E13)
2015 Živí mrtví: Počátek konce (TV seriál)
Dobrý člověk (S01E06)
Motiv (TV seriál)
Pád (S03E06)
Falling Skies (TV seriál)
Find Your Warrior (S05E01)
2014 Já a robot (TV seriál)
Hranice dokonalosti (E10)
Falling Skies (TV seriál)
A Thing with Feathers (S04E08)
Saturday Night Massacre (S04E07)
Evolve or Die (S04E04)
další epizody (6)
2013 Cult (TV seriál)
Continuum (TV seriál)
Second Last (S02E12)
Falling Skies (TV seriál)
Strange Brew (S03E08)
At All Costs (S03E04)
Badlands (S03E03)
další epizody (5)
Zločin (TV seriál)
Head Shots (S03E04)
Lovci duchů (TV seriál)
Freaks and Geeks (S08E18)
2009 Rota (TV seriál)
2007 Painkiller Jane (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace