foto

Nora Nicholson

  • nar. 7.12.1887
    Leamington, Warwickshire, Anglie, Velká Británie
  • zem. 18.9.1973 (85 let)
    London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1971 Say Hello to Yesterday
1970 Great Inimitable Mr. Dickens, The (TV film)
1969 Run a Crooked Mile (TV film)
1968 Diamonds for Breakfast
1965 Joey Boy
1964 Devil Doll
The Three Lives of Thomasina
1961 Dangerous Afternoon
1959 Kapitánův stůl
Nahoře a dole
1958 Law and Disorder
1957 Light Fingers
1956 Anastasia - Die letzte Zarentochter
Město jako Alice
1955 Raising a Riot
The Hornet's Nest
1952 Crow Hollow
Tread Softly
1949 Fools Rush In
Once Upon a Dream
The Blue Lagoon

TV seriály

1971 Owen, M.D. (TV seriál)
1970 Here Come the Double Deckers! (TV seriál)
Kate (TV seriál)
Ryan International (TV seriál)
Sinners, The (TV seriál)
1969 As Good Cooks Go (TV seriál)
Doctors, The (TV seriál)
Ours Is a Nice House (TV seriál)
Parkin's Patch (TV seriál)
The Main Chance (TV seriál)
1968 Kriminalista (TV seriál)
Late Night Horror (TV seriál)
The Root of All Evil? (TV seriál)
1967 Sága rodu Forsytů (TV seriál)
Vacant Lot (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
Front Page Story (TV seriál)
Pardon the Expression (TV seriál)
Public Eye (TV seriál)
The Flying Swan (TV seriál)
The Wednesday Thriller (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
World of Wooster, The (TV seriál)
1964 Detective (TV seriál)
Frankie Howerd (TV seriál)
It's Dark Outside (TV seriál)
The Barnstormers (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
Thursday Theatre (TV seriál)
1963 Maupassant (TV seriál)
The Human Jungle (TV seriál)
1962 Compact (TV seriál)
Dr. Finlay's Casebook (TV seriál)
Saki (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
Zero One (TV seriál)
1961 Drama 61-67 (TV seriál)
Hancock (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
The Marriage Lines (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Deadline Midnight (TV seriál)
The Cheaters (TV seriál)
1959 Bleak House (TV seriál)
Charlesworth (TV seriál)
ITV Sunday Night Drama (TV seriál)
Probation Officer (TV seriál)
1958 Saturday Playhouse (TV seriál)
1956 Boyd Q.C. (TV seriál)
Hancock's Half Hour (TV seriál)
Whack-O! (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
1954 Folio (TV seriál)
1951 The Passing Show (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

TV pořady

1988 Magical World of Disney, The (TV pořad) - a.z.
1963 The Dick Emery Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace