foto

Shawn Ku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Samsara

Režijní filmografie

Filmy

2019 A Score to Settle
2015 Kořeny minulosti (TV film)
2010 Krásný chlapec
2008 The American Mall (TV film)
2004 Pretty Dead Girl

TV seriály

2014 Sequestered (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace